Doorstroomverwarmers

Elektrische doorstroomverwarmers

Nooit meer dure opslag van water!

De doorstroomverwarmers of elektrische geisers van Wahlbach of Clage is ontwikkeld voor direct warm water naar de wasbak of naar de douche. De doorstroomverwarmers werken zeer eenvoudig en is opgebouwd met een spiraalvormig buis waarin de verwarmingselement in is verwerkt.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina

Meer weten? Lees dan even verder

Wanneer u de kraan van de wasbak of douche opent dan verwarmt de verwarmingselement zeer snel, dit resulteert in warm water 45-55 graden. Als u de kraan weer sluit dan schakelt de verwarmingselement zichzelf weer uit.

U bespaart met een doorstroomverwarmer ca. 45% energie ten opzichte van een elektrische boiler aangezien er geen warm water opgeslagen moet worden bij een boiler is dit wel het geval. Kiest u voor een te laag vermogende doorstroomverwarmer dan kan het wat langer duren voordat u warm water krijgt. Bij een doorstroomverwarmer moeten de spiralen opwarmen dit gebeurt binnen enkele seconden. Bij een boiler is het water continue op het juiste temperatuur. 

Waarom verschillende vermogens?

Elektrische doorstroomverwarmer

Het vermogen bepaalt de watertemperatuur met de hoeveelheid benodigde water. Voor het warm water verkrijgen in de wasbak van de keuken adviseren wij de 5,5kw. Voor een wasbak in uw garage 3,5 of 4,5kw. Wilt u een elektrische doorstroomverwarmer gaan gebruiken voor het douchen dan heeft u minimaal een vermogen nodig van 11-13kw.

Hulp nodig bij het kiezen van een elektrische doorstroomverwarmer klik hier.

Alle voordelen bij Elektrische Verwarming

8,5
 • Gecertificeerde webwinkel
 • Onafhankelijke beoordelingen
 • Veilig betalen
 • Levering binnen 1 werkdag
 • Gratis verzending
 • Wist u dat?

 • Wist u dat Elektrische-verwarming.nl een van de grootste en best bezochte webwinkel is in elektrische verwarming?
 • Deskundig advies

 • Met onze jarenlange ervaring weten wij welke producten precies bij uw woning / bedrijfspand passen om het beste rendement eruit te halen. Bel gerust onze klantenservice via 072-3034793
  of gebruik onze livechat.