Thermostaten

Thermostaten

Ontwikkeld voor elektrische verwarmingstoestellen

Voor het goed reguleren van de temperatuur is een thermostaat een must have. Alle elektrische convectoren die Quality Heating verkoopt zijn voorzien van een instelbare thermostaat. Maar de infrarood panelen zijn niet voorzien van een standaard thermostaat, u kunt met een thermostaat de temperatuur instellen, programmeren of een vorstbeveiliging instellen.

Diverse elektrische verwarming thermostaten en regelaars

Quality Heating heeft diverse thermostaten in zijn assortiment van eenvoudige plug-in QH-02TE thermostaat tot aan programmeerbare (7-daags) QH-02TP thermostaat. De Plug-in thermostaten kunnen eenvoudig in het stopcontact worden geplaatst en de aansluitstekker van de elektrische verwarming toestel in de Plug-in. Modellen zijn beschikbaar in Randaarde (NL) of Penaarde (BE, FR).

Meerdere verwarmingssystemen aansluiten op eén thermostaat

Wilt u meerdere elektrische verwarmingen op eén thermostaat aansluiten, dat is mogelijk met de RF-optima. Er kunnen tot wel 7 TC-400 op eén RF-optima worden aangesloten. Wilt u liever de elektrische verwarming apart reguleren met eén thermostaat dan zal de Watts Vision interessant voor u zijn. Voor advies op maat neem dan contact op met de klantenservice van Quality Heating.

 

 

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina