Heaters high power

Heaters

Elektrische bedrijfsverwarming

Heaters voor bedrijfsverwarming 

Heaters zijn er in verschillende soorten vermogens. Zo hebben wij de RVS heaters met een INOX verwarmingselement zeer krachtig of de Ecosun HT heater die vooral gebruikt wordt voor het verwarmen van grote ruimte's zoals bedrijfshallen en panden. Deze Heaters zijn ontwikkeld voor in grote ruimte's met een hoge plafond hoogte. De heaters zorgen voor een infrarood stralingswarmte. Daardoor zijn de heaters ideaal in niet goed geisoleerde ruimte's.

Het vermogen infrarood bedrijfsverwarming

Infraroodverwarming kan plaatsvinden als hoofd- of bijverwarming. Hoofdverwarming staat voor het compleet verwarmen van een ruimte. Bijverwarming staat daarentegen voor plaatselijk verwarmen. 3000Watt voor 30m2, 4500Watt voor 46m2 en 6000Watt voor 62m2. Uiteraard adviseren wij om gespreidt over de gehele oppervlakte meerdere stralers te gaan plaatsen voor een betere efficentie. 

Installatie

infrarood bedrijfsverwarming

Beiden systemen bestaan uit fraai vormgegeven losse cassettes, die met de meegeleverde beugels direct aan het plafond of railsysteem bevestigd kunnen worden. Het element wordt bevestigd aan plafond of railsysteem, en kan desgewenst onder een hoek gedraaid worden voor een effectievere stralingsrichting. Uiteraard is het ook mogelijk om de stralers te laten hangen met een ketting. Ideaal indien de pafondhoogte te hoog is. Voor advies op maat neem contact op met een van onze warmte adviseurs.

 

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina