Infrarood panelen

Infrarood panelen

Verschillende modellen leverbaar

Infrarood panelen bestaan vandaag de dag in de meest uiteenlopende formaten en modellen. De infrarood panelen van QH zijn bijzonder gebruiksvriendelijk. Dit valt onder meer af te leiden uit het feit dat ze erg eenvoudig kunnen worden gemonteerd. Dit kan bovendien niet alleen gebeuren aan een wand, maar ook aan het plafond. Door het kopen van een speciale voetsteun is het bovendien ook mogelijk om onze infrarood panelen staand te gebruiken. Alle infrarood panelen van QH worden standaard geleverd inclusief een montageset en gedetailleerde handleiding. Heeft u moeilijkheden om het voor u meest geschikte infrarood paneel te vinden, bijvoorbeeld omdat u vragen heeft m.b.t. het benodigde vermogen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Infrarood panelen met 5 jaar garantie

Indien u er voor kiest om over te gaan tot het kopen van één van de verschillende infrarood panelen van QH kunt u steeds rekenen op een prima kwaliteit. Deze kwaliteit zorgt er onder meer voor dat wij onze klanten kunnen voorzien van een garantie van zomaar even 5 jaar op de werking van de infrarood panelen.

De temperatuur van uw infrarood panelen regelen

Voor een optimale regeling van de temperatuur van uw infrarood panelen dient u gebruik te maken van een programmeerbare thermostaat. In ons assortiment zijn diverse thermostaten terug te vinden welke op zeer eenvoudige wijze kunnen worden aangesloten op uw infrarood paneel. Dit plug & play systeem maakt bijgevolg een efficiënte en nauwkeurige regeling van de temperatuur mogelijk. U kunt er bij ons eveneens voor kiezen om gebruik te maken van een draadloos bedienbare thermostaat. Een voorbeeld hiervan is de populaire en kwalitatieve RF-optima. Met deze thermostaat beschikt u over de mogelijkheid om zomaar even acht verschillende infrarood panelen te bedienen.

De verschillende modellen infrarood panelen

Het ECO 425Watt verwarmingspaneel van Quality Heating is de absolute bestseller binnen de verwarmingspanelen markt. Dit infrarood paneel wordt geleverd zonder randbedekking en beschikt over een prachtige uitstraling. Deze laatste zorgt er voor dat ze niet alleen kan worden ingezet in de badkamer of de garage, maar ook een ware eye-catcher vormt voor in de woonkamer. De aanwezige IPX4 klasse zorgt er tot slot voor dat de ECO 425Watt in ieder geval probleemloos kan worden ingezet in vochtige ruimtes. Het ECO 425Watt verwarmingspaneel van Quality Heating is voorzien van een standaard aan/uit knop en kan indien gewenst door u in een kleur naar keuze worden geschilderd. De gebruikte verwarmingstechniek is weerstandsdraad. 

60 cm x   60 cm x 1,2 cm  -  425Watt  tijdelijke aanbieding 74,95 euro incl. btw en verzending

 

Paneel met aluminium omkader 

Dit infrarood paneel met aluminium omkadering beschikt over een elegante en bovendien ook tijdloze uitstraling. Dit type paneel kan zowel aan een wand als het plafond worden bevestigd door middel van de gratis meegeleverde montageset. De IP54 klasse zorgt er voor dat u met dit infrarood paneel kunt rekenen op een uitmuntende veiligheid. Het waterbestendige karakter van dit infrarood paneel zorgt er bovendien voor dat u ze zelfs onder meer buiten onder een veranda kunt hangen.

 

Ecosun korrel panelen

De Ecosun korrel infrarood panelen kenmerken zich door een uitmuntend design. Het design is afgewerkt met een korrel RAL9010 structuur over de volledige oppervlakte van het paneel. De Ecosun korrel infrarood panelen kunnen op eenvoudige wijze worden gemonteerd aan zowel het plafond als aan de wand. De IP44 klasse waar deze infrarood panelen over beschikken zorgt er voor dat ze probleemloos kunnen worden gebruikt in vochtige ruimtes. Al onze Ecosun infrarood panelen met korrel afwerking worden uiteraard geleverd inclusief gratis montageset en handleiding.

  

Spiegel infrarood paneel verwarming

Een spiegel en infrarood paneel in één? Het kan! Deze spiegel infrarood panelen zorgen er voor dat u niet alleen over een heldere spiegel beschikt, daarnaast kunt u met name de woonkamer en badkamer ook nog eens op een aangename manier verwarmen. U dient er wel rekening mee te houden dat dit type van infrarood panelen uitsluitend aan de wand kunnen worden bevestigd. U dient hiervoor geen afzonderlijke montageset te kopen. De spiegel infrarood panelen kunnen worden aangesloten op het lichtnet, maar het is eveneens mogelijk om ze te gebruiken in combinatie met een thermostaat.

 

Glazen design infrarood verwarming

Deze glazen design infrarood panelen zijn uitstekend geschikt om te gebruiken in uw badkamer dankzij de aanwezige IPX4 klasse. Een ideale combinatie wordt gevormd samen met de RVS handdoekstand. Deze glazen design infrarood panelen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren.

  

Curve verwarming mobiele verwarming

De curve infrarood mobiele verwarming is uitstekend geschikt om toe te passen in met name een bureau. Ze kan in principe moeiteloos overal staand worden geplaatst. Deze mobiele curve infrarood verwarming kenmerkt zich door een licht gewicht en weet een behaaglijke warmte te realiseren. Ze is echter wel uitsluitend geschikt als bijverwarming.

Voor 15h30 besteld? Morgen geleverd!

Heeft u een bestelling bij ons geplaatst voor 15h30? In dat geval wordt deze de volgende dag reeds bij u thuis geleverd!

Meer informatie over onze infrarood panelen?

Bent u op zoek naar meer informatie over onze infrarood panelen of wilt u advies op maat? In dat geval kunt u steeds geheel vrijblijvend contact opnemen met onze klantendienst. Onze klantendienst is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09h00 tot en met 17h00 op het nummer 072-7437314.