Elektrische Verwarming

072-7437314
0item(s)

Uw winkelwagen is leeg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Infrarood paneel met aluminium omkader 

Op een elegante manier kunnen genieten van de voordelen die infrarood verwarming met zich meebrengt? Dat is mogelijk door gebruik te maken van dit infrarood paneel met aluminium kader! Dit type van paneel wordt aan de muur bevestigd waardoor er steeds standaard een montageset mee wordt geleverd. De IP54 klasse waar dit infrarood paneel over beschikt zorgt er voor dat ze niet alleen waterbestendig, maar ook extra veilig is. Dit maakt dat dit infraroodpaneel onder meer moeiteloos buiten onder een veranda kan worden geplaatst.

In elke ruimte genieten van infrarood verwarming

Door te kiezen voor dit QH infrarood paneel met aluminium kader maakt u het mogelijk om in elke ruimte te kunnen genieten van de heerlijke invloed van infrarood verwarming. Dit is niet alleen te wijten aan de aanwezige IP54 klasse, maar ook aan het feit dat dit infrarood paneel slechts over een dikte van 22 mm beschikt. De eenvoudige montage zorgt er bovendien voor dat iedereen dit infrarood paneel zonder probleem kan ophangen. Leuk voor binnen, maar ook zeker en vast de moeite waard om buiten onder de veranda te plaatsen!

Eenvoudige montage

Dit infrarood paneel met aluminium kader van Quality Heating wordt standaard geleverd met alles wat u nodig heeft om er op een efficiënte manier van te kunnen genieten. De instructiehandleiding maakt duidelijk hoe het infrarood paneel dient te worden geïnstalleerd terwijl ze ook aangeeft hoe ze te bedienen. De bevestigingsbeugel maakt het vervolgens op eenvoudige wijze mogelijk om het paneel te bevestigen en de voedingsstekker van 3 meter is voldoende lang om een plaatsing op elke gewenste positie mogelijk te maken.

 

Met aluminium omkader

Van hoog naar laag sorteren

   

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

6 artikel(en)