Elektrische Verwarming

072-7437314
0item(s)

Uw winkelwagen is leeg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Over Elektrische-verwarming.nl

Quality Heating levert elektrische verwarming aan zowel particulieren als zakelijke klanten. Onze website biedt een overzicht van alle producten die wij in ons magazijn in Heiloo voorradig hebben.

Productie

Wij zijn vertegenwoordiger van diverse topmerken zoals de Ecoflex, Beha, Wahlbach, Eldom, Ecosun, Fenix of Quality Heating infrarood verwarmingsystemen. Aan deze kwaliteitsproducten ontvangt de klant ook een garantie periode van 2 of 5 jaar afhankelijk van het product.

Wat wij bieden

-Snelle levertijden: voor 15:30u besteld, de volgende dag in huis. Quality Heating heeft een groot, centraal gelegen magazijn dat ons in staat stelt snel en nauwkeurig goederen te leveren. Via Track Tracé kunt u elke bestelling per mail volgen. Zo bent u snel op de hoogte van de status van uw bestelling

-Goed bereikbaar: Wij zijn zowel telefonisch, per e-mail en per live chat (tawk.to) bereikbaar om een antwoord te geven op al uw vragen. Het telefoonnummer van onze klantenservice is 072-7437314. of per e-mail support@qualityheating.nl

-De klant is koning: Uw wensen, vragen of opmerkingen zijn voor ons erg belangrijk. Gaat er onverhoopt iets mis, dan staan wij voor u klaar om samen met u een passende oplossing te vinden. 

Naast elektrische-verwarming.nl hebben wij nog een aantal gespecialiseerde websites voor onze producten:

www.elektrische-vloerverwarming.nl

www.elektrische-verwarming.nl

www.qualityheating.be 

 Wilt u de goederen komen afhalen?: Veilig en vertrouwd bij ons. Neem contact op met de klantenservice.